OFFICE INTERIOR

 
 

Project : Office interior
Project team: Andrea Ambrovičová, Juraj Mikulaj
Status: Architectural study
Location: Bratislava, SVK
Size: 26,5 m2
Visualization: ARCHITEKTI mikulaj & mikulajová

2011

 
 
 
 

In the design of this office we have modified an ordinary administration module into an open and lighty office space. The original window with an unattractive view had been covered with adjustable window blinds made from diffused glass.

 

This is the way how to get a soft light into the space. The built-in wall on the right side is covered by wooden acoustic panels which give a warm atmosphere to the cold administrative function. The wall is lighted by an integrated horizontal light.

Rough concrete skin is used on the ceiling, creating an interesting contrast with the crystal chandelier.