G50 APARTMENT

 
 

Project : G50 Apartment
Project team: Andrea Ambrovičová, Juraj Mikulaj
Status: Built
Location: Bratislava, SVK
Size: 144 m2
Photo: Tomáš Manina

2016

 
 

Apartment G50 spreads over the top floor in a new appartment building in the old town of Bratislava. It offers the comfort of a family house with the advantage of the location in the city centre.

 

                                                                              The area of 144 m² is enlarged by spacious balconies on the street-side as well as a winter garden oriented to the south – an exterior space with a marvellous view over the old town, usable during the whole year.

 

A representative flat became the new home for an older couple. The design is defined by natural materials, timeless solutions and elegant pieces of furniture by famous italian and austrian designers. The living and the dining areas are divided by a double sided furniture element made of oak wood. Another outstanding item in the interior is a dark box, where the hygienic block is hidden. From the outside it is covered by walnut wooden panels with perforation.

 

The interior design as well as the complete realization of the apartment was performed by our studio.